T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAĞCILAR - Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu

Dr. Sadık Ahmet Ortaokulu

Telefon
02126308304
Belgegeçer
0
WEB
https://drsadahoo.meb.k12.tr
Adres
Bağlar Mah. 30. Sok No 30 Bağcılar İstanbul
Vizyon
Ülkemiz insanlarının yüksek yaşam standartlarına ulaşmasını amaç edinmiş, bilgiyi hayatında kullanabilen, rekabetçi ve sosyal bir kişiliğe sahip, lider bir ülke olmamız gayesi uğrunda fedakarlık yapabilen, şekilden ziyade çalışmada varlık gösterebilen, kişilikli bireyler yetiştiren lokomotif bir kurum olarak, yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak vizyonumuzdur.
Misyon
Çağdaş uygarlığı yakalamak ve üzerine çıkmak amacıyla; bilgiye ulaşıp davranışa dönüştürmesini bilen, kendine güvenen, kararlı, yenileşmeye açık, katılımcılığa ve demokrasiye inanan, çalışkanlığı ilke edinmiş, güçlükleri yenmesini bilen, sorunlar karşısında yılmayan, çağın gerektirdiği aktiflikte manevi değerlerinin bilincinde, sağlam karakterli; Ailesine, Milletine ve Devletine faydalı öğrenciler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Öğretmen :41
Öğrenci :870
Derslik :26
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :217
Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler
08:40-15:00
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
Yok
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
Okulumuz Bağcılar ilçesi Güneşli Semti Bağlar Mahallesi´nde bulunmakta olup okulumuza İstanbul´un her yerinden ulaşım sağlanmaktadır.Okulumuz Güneşli Meydan´ına 5 dk. yürüme mesafesinde bulunduğundan Güneşli Meydandan geçen tüm otobüs ve minibüslerle kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz il merkezine yaklaşık 15 km, ilçe merkezine ise 2,5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır